Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Wi-Fi: Δείτε γιατί πρέπει να απενεργοποιούμε το router το βράδυ!Ασύρματη σύνδεση στο Internet – κάτι το οποίο χωρίς αυτό είναι αδύνατο να φανταστούμε τον σύγχρονο κόσμο. Στο σπίτι, στη δουλειά, σε εμπορικά κέντρα και εκπαιδευτικά ιδρύματα το Wi-Fi είναι παντού!

 Η ακτινοβολία από το Wi-Fi μας περιβάλλει σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο και μερικοί επιστήμονες το αποκαλούν σιωπηλό δολοφόνο. Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες σχετικά με τις ιδιαιτερότητες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και τις επιπτώσεις τους στον ανθρώπινο εγκέφαλο που αποδεικνύουν ότι βλάπτει τη δραστικότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου και μπορεί να προκαλέσει συχνούς πονοκεφάλους, διάσπαρτη προσοχή, αϋπνία και συνεχής κόπωση.

Πως μπορείτε να μειώσετε τις επιπτώσεις του WiFi.

  • ·         Πάντα να απενεργοποιήσετε το router το βράδυ, ή όταν δεν χρησιμοποιείτε  το Wi-Fi.

  • ·    Αντικαταστήστε το παλιό τηλέφωνο με καλωδιακό, η ασύρματη ακτινοβολία θεωρείται επίσης επιζήμια για τον εγκέφαλο.

  • ·         Τοποθετήστε το Wi-Fi router σας σε άλλη θέση, αν είναι δυνατόν στην κουζίνα, και όχι στο παιδικό δωμάτιο ή το υπνοδωμάτιο. Αυτή η συσκευή πρέπει να είναι σε ένα δωμάτιο όπου οι άνθρωποι δεν το επισκέπτονται συχνά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου